2011-2012: Fagerlund skole

I mai 2012 møtte de tre finalelagene en fullsatt sal på Nova kino. Deltakerne var spente og publikum satt klare for å heie fram sine favoritter. Solveig Hareide, kjent fra Newton og Kosinus på NRK Super, ledet finalen og sørget for en behagelig og morsom seanse for både finalister og publikum. Det var til slutt Fagerlund skole fra Hedmark som gikk av med seieren. 

Datoen for neste finale er allerede spikret. Hold av 3.-5. mai i tilfelle det er din skole som går videre til finalen! Tradisjon tro vil helgen by på så mye mer enn selve konkurransen for finalelagene. I tillegg til å få overnatting på hotell, vil finalelagene få omvisning i Nidarosdomen, besøke Vitensenteret, spise pizza i Tyholttårnet og få anledning til slå konkurrentene i bowling!

Her er et lite bildedryss fra finalen i mai 2012. Vi ser finalistene i dyp konsentrasjon først under samlingen før finalen sammen med Solveig, så under selve konkurransen. Bilde tre viser et lykkelig vinnerlag, sammen med en lykkelig lærer, og sammen med en fornøyd Solveig. 

Se film fra finalen 2012 her

Full konsentrasjon i forberedelsene før finalen